Català   Español   English   

Farmàcia de L'Avinguda María Dolors Mias banner

La farmàcia

Nosaltres

Farmàcia fundada abans de la Guerra Civil y consolidada a l'any 1936 amb la compra de l'antic local. Ja en aquella època la farmàcia disposava d'un laboratori annex d'especialitats farmacèutiques pròpies, tan conegudes com l'Ungüent Miret o el Gastrol Miret.

A l'any 1969, amb la mort del sr. Miret, farmacèutic fundador, la farmàcia passa a mans del sr. Xapelli, el qual la transferí a l'actual farmacéutica titular, la Sra. M.ª Dolors Mias Poblet a l'any 1976. Des de llavors, la farmàcia ha continuat creixent i adaptant-se als nous temps sense perdre mai les seves arrels, prioritzant les necessitats de cada pacient amb els majors recursos possibles.

A l'any 2006 es va dur a terme l'última ampliació, traslladant la farmàcia a l'actual local, on s'hi va instal·lar un robot dispensador de medicació, optimitzant així l’espai i dedicant molt més temps a l'atenció farmacèutica. L'ampliació i modernització de la farmàcia ha permès incorporar nous serveis i espais destinats a la prevenció, benestar i salut dels nostres pacients.

Farmàcia de L'Avinguda María Dolors Mias

Equip

A Farmàcia de L'Avinguda María Dolors Mias el més important són les persones. Per aquesta raó posem a la seva disposició un complert equip format per farmacèutics, auxiliars titulats i tècnics diplomats.

El nostre equip es distingeix pel seu servei, amabilitat, dedicació i continua formació. Ens posem al seu servei per solucionar tots els teus dubtes i cobrir les seves necessitats.
Farmàcia de L'Avinguda María Dolors Mias